Go to content

FATBIKE RENTAL

From €18.00 / h
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

KITETIRRI ADVENTURE ESHOP kitetirri@gmail.com +358 40 5404513 Company id: 1816596-2 Merchant terms

Tervetuloa vuokraamaan sähköavusteisia pyöriä ja pyöräilyvälineitä, toimimme mobiilisti Lahdessa. Salpausselän harjualueet ovat erittäin kiinnostavat ja varsinkin sulan maan aikaan täynnä eritasoisia polkuja ja reittejä, suosittelemme vierailua Hollolan Pirunpesällä, talvella varsin kiinnostavaa on retkeillä Vesijärven jäätä pitkin lähisaaria kierrellen, vaikkapa valmistaen retkievästä usealla tulentekopaikalla. Lisää reittejä löytyy Takkulasta, Vääksystä ja Padasjoelta. Opastamme Sinua reittivaihtoehdoissa ja saat meiltä GPS laitteen halutessasi vuokralle.

Vuokraamasi e-pyörät voit noutaa kotiosoitteestamme, Pikku-Veskun vuokraamoltamme (1.5-30.9.2019) ja toimitamme veloituksetta Messilän, Lahden Urheilukeskuksen tai Ravintola Lokin parkkialueelle, halutessasi toimitamme myös muualle lähialueella kohtuullista korvausta vastaan.

Vuokraamossamme on saatavilla   2 kpl KTM Machina Freeze , 1 kpl M ja 1 kpl L kokoja, 10* Shimano Deore Xt  vaihteisto, hydrauliset kahvajarrut, kevyet alumiinirungot

Pyöräsetin sisältö: Pyörä, kypärä, suojalasit, lukko 

Lisähintaan  saatavilla: Ladattava valo 5€,  pyöräilyhanskat 3€  ja satulan geelipehmuste 2€

Soveltuu normaalikuntoisille, pyöräilytaitoisille,  pyöräilijän maksimipaino 120kg

Pyydämme tutustumaan ennakkoon vuokrausohjeisiimme täältä !

Muistathan, että vuokraamostamme saatavilla myös lasten fatbiket!